Jamen det går ju bra det här!

Publicerat: 11 augusti, 2013 i Bloggen och jag
Etiketter:

Om jag bortser från att jag fattar nada.

Jag har försökt hitta andra intressanta bloggar att läsa men vet inte riktigt hur jag ska leta. Jag har kommit så långt att jag hittat hur jag kan söka på olika ord och på så sätt få upp förslag på bloggar som skriver om just det men det kan ju tyckas att det borde finnas ett lättare sätt. Jag har tillbringat en hel del timmar med att klicka runt i dag och jag har endast hittat två bloggar som föll mig i smaken.

Jag har en väninna som bloggar (dock inte på WordPress) men eftersom jag vill vara totalt anonym kan jag inte ställa för många frågor utan att hon fattar att något är på gång. Jag har tjuvkikat lite på vilka bloggar hon läser men eftersom de flesta bloggar på hennes lista skriver på blogspot begriper jag inte riktigt hur jag ska göra för att följa dem och just nu är jag alldeles för trött för att ens försöka lista ut det. Jag tar tacksamt emot tips och hjälp om någon vänlig själ vill ge den.

Godnatt och sov gott!

kommentarer
 1. Hoppas att du sovit gott. Jag har på mina tretton månader som bloggare fått en allt längre lista av bloggar som jag gärna besöker. Jag har valt taktiken att inte följa någon, ändå finns snart 75 bloggar väldigt nära mig ändå. Jag har dem som favoriter. Trycker på stjärna långt upp till höger. Lägger till favoriter. Passar på att byta till vanliga namn, ex Anna i Falkenberg. Om personerna är offentliga skriver jag alltså in deras namn istället för deras bloggnamn. Blir lättare tycker jag att hitta dem i mitt pärlband av favoriter. Annars låter jag det vara som det erbjuds och trycker på knappen Lägg till. Skaran har oftast växt när jag gått in på en favoritbloggares kommentarer. Jag trycker på deras alias och läser på deras sida Om mig. Är det en person som jag tror att jag har något gemensamt skriver jag något snällt. På bloggspott finns flera av mina favoriter. Själv tycker jag att WordPress är den klart bästa sajten. Det har hänt många gånger att jag inte har kunnat kommentera på bloggspott. Ibland har jag provat på flera ställen med samma trista resultat. Då har jag fått vänta till nästa dag. Vet inte om det beror på att WordPress och bloggspott inte är bästa vänner. 🙂 Blev du något klokare? Ha en bra dag.

 2. MadamX skriver:

  Välkommen till Bloggbyn!

  Bosse ger dig jättebra tips.

  Vi var ett gäng som bloggade på Aftonbladet (AB) tills för några år sedan. Då lade AB ner bloggen och vi spreds för vinden. Många av oss hamnade här, många har slutat för att det är så himlens krångligt att se nya inlägg (man är tvungen att följa bloggar för att se alla nya inlägg), en del har bytt bloggportal.

  Jag tycker du är klok som skriver anonymt. Det har jag gjort hela tiden. Jag döper om folk och pratar ibland i gåtor för att kringgå integriteten och anonymiteten. Min blogg är min hemliga dagbok. Några få vet om att jag bloggar, ännu färre (typ två) vet att just jag är Madam X. Att vara anonym innebär för mig att jag verkligen kan skriva det som jag vill skriva om. Rakt och enkelt. Inga krusiduller eller försköningar.

  Under min singeltid skrev jag en hel del om män, olika män, olika ligg, olika dejter och min frustration över alla män samt min längtan över att hitta Mr Right. Sedan några år är jag tillsammans med Konsulten – han är inte Mr Right (det var Herr T) utan får nöja sig med att vara Second Best. Det vet han dock inte om… Men ”han duger och får hänga med ett tag till”, som jag skämtsamt (fast på fullt allvar men det visste han inte) sa till honom i början.

  Ha så kul och ännu en gång, välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s