Det finns en första gång för allt

Publicerat: 19 augusti, 2013 i Vad tycker du?
Etiketter:, ,

Och i lördags var det första gången jag var på en fest där min bordskavaljer tillbringade HELA middagen med att facebooka!! Allvarligt? Facebooka? På en fest? Eller det är klart att man får facebooka på en fest men man behöver väl inte göra det vid matbordet. Har jag inte känt mig som världens tråkigaste person innan så gjorde jag det definitivt då. Att han sen var närmare 50 bast gör ju inte saken bättre. Att tonåringar inte kan hålla fingrarna borta från mobilen är väl sin sak men vuxna människor?? Mina tonåringar får dock inte ha sina telefonen vid matbordet.  Jag lekte med tanken att plocka upp min telefon och fråga om vi skulle bli vänner. Det stannade dock vid en tanke. Jag tror inte att han hade uppfattat ironin. Han hade nog letat upp mig på stört. Eller inte.

Tycker du att det är OK att facebooka vid matbordet på en fest?

Eller vid matbordet överhuvudtaget?

kommentarer
 1. Anne skriver:

  Låter helt sjukt 😦 blir själv förbannad då folk måste sitta och sms mitt i middagen, men tyvärr har jag oxå vart med om att mobilen dras fram konstant vid ett middagsbord varenda gång det kommer en notis (stäng av notiserna i två timmar åtminstone) tycker jag…
  Jag kan ta en massa bilder under en promenad för att lägga in på Instagram men endast då, och det stör inte mer än då man tar en bild.
  Det som jag tycker är mest tråkigast är de som går med sina barn till lekplatsen och tar fram mobilen medan ungen gör allt för att få kontakt vid sandlådan (där den sitter själv) och föräldern svara- stör inte just nu…
  Varför umgås inte vissa föräldrar med sina barn längre???
  Kram Anne

  • lifesucks2013 skriver:

   Precis! Nu är mina barn iofs så stora att de själva gärna sitter och trycker på sina mobilen så fort tillfälle ges men vid matbordet är de som sagt förbjudna. Såg för ett tag sen en hel familj som satt på samma restaurang som oss och bad bordsbön. Trodde jag ända tills jag insåg att de satt och tryckte på sina telefoner. Istället för att prata med varandra….
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s