Svenska kvinnor i ett nötskal?!

Publicerat: 22 augusti, 2013 i Kvinnor
Etiketter:, ,

Idag fick jag en komplimang på lunchen. Det var en man jag aldrig sett förut som kom fram till mitt bord och berättade att han tyckte att jag var vacker. Jag blev jätteglad och berättade det för mina kollegor när jag kom tillbaka till kontoret. Mina manliga kollegor sa inte något speciellt så jag förmodar att de höll med den främmande mannen i hans uttalande. Mina kvinnliga kollegor däremot hade lite olika reaktioner. En fnyste och undrade om mannen i fråga möjligtvis var full. En annan konstaterade att han var nog inte som han skulle och en tredje frågade hur gammal han var. Glädjen jag kände över den – vad jag tror – ärligt menade komplimangen var plötsligt som bortblåst. Inom bråkdelen av en sekund hade jag övertygat mig själv att den trevlige mannen som såg ut som 50 år i själva verket var 85 och halvblind och hade sköljt ner sin lunch med en trettiosjua brännvin efter lunchen som han avnjöt efter att han rymt från en sluten psykiatrisk avdelning. Men det var roligt så länge det varade…..

kommentarer
 1. Jag både skrattar, känner igen det och blir en smula allvarlig inombords. Samtidigt kan jag inte gå vidare. Det är fuskigt. Jag lämnar ut mig på balkongen medans du bara visar upp dig för okända män på luncherna. 🙂 Är ni kvinnor mer avundsjuka på varandra än vi män är? Samtidigt tänker jag. Vad var han ute efter, efter den ”sanningen”? Förhoppningsvis inget alls. Då var det en fin gest han gjorde som fler borde göra i rätt sammanhang. Jag tar lunch. Med min vackra dotter. 🙂

  • lifesucks2013 skriver:

   Jag tror att kvinnor överlag är mer avundsjuka än män. Jag har aldrig hört om män som tror att kvinnor är fulla/knäppa/blinda när de säger till en man att han är snygg.

 2. iashemlis skriver:

  fy fan för missunsamma kvinnor… Usch

 3. MadamX skriver:

  Ja, missunsamma kvinnor är rätt ord. Fy för den lede!

  Förresten så hade han nog bara oärliga avsikter… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s