Jag är en skata

Publicerat: 25 augusti, 2013 i Kvinnor, Livet suger
Etiketter:,

Rubriken har jag stulit lite grann från erviluca (som jag säkert hade kunnat hänvisa till på något annat sätt om jag bara hade förstått hur.) men jag har satt min egen prägel på den. Hon var en mes i torsdags och jag var en annan sorts fågel igår. Nämligen – precis som rubriken avslöjar – en skata.

Anledningen till att jag var en skata är väldigt enkel. Vi var hos min bror och hans fru (även kallad Draken) och hon är så inihelvetesjävladumihuvudet så jag kan bara inte låta bli att vara en skata. Jag vet att man kan slå dövörat till, vända andra kinden till och allt det där men jag kan bara inte vara trevlig mot henne. Jag tål henne inte och hade det inte varit för min mammas skull så hade jag aldrig åkt hem till min bror och hans familj överhuvudtaget.  Innan min bror träffade Draken var han en hygglig kille med många vänner men nu är han förvandlad till en sån där ni vet i trä som man kan ha på fötterna. En TOFFEL. Hans vänner är för länge sedan bortbytta mot hennes. Han vågar inte öppna munnen innan han får klartecken från Draken och Gud förbjude att han någon gång har en åsikt som inte överensstämmer med hennes. Vilket han nog har ganska så ofta men för husfridens skull håller han inne med dem. Det är kanske därför han har blödande magsår.

Lägg på detta två barn som är mamma upp i dagen. Och ännu ett barn på väg. Vilket innebär att jag måste åka dit minst tre gånger om året fortsättningsvis.

Life sucks.

And then you die.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s